'MODRA' SVLAČIONICA

Luka Ivanušec i Martin Baturina 'poigrali' su se s 'Bilima'; evo što su rekli nakon pobjede koja vrijedi 'dvostruko'

26.02.2023 u 17:40

Bionic
Reading

U najvećem derbiju hrvatskog nogometa Dinamo je na stadionu Maksimir, u susretu 23. kola SuperSport HNL-a, pobijedio Hajduk sa 4:0, a svoje viđenje dali su strijelci Luka Ivanušec i Martin Baturina

'Modri' su slavili sa 4:0 ostvarivši najuvjerljiviju pobjedu u derbiju od kolovoza 2016. kada su također slavili istim rezultatom. Strijelci su bili Arijan Ademi (8), Martin Baturina (10) i Luka Ivanušec (38, 64).

'Mislim da možemo biti zadovoljni, ja osobno i cijela ekipa. Dominirali smo i zasluženo pobijedili. Napravili smo dobar skauting, dobro se pripremili, ušli smo s velikom motivacijom', rekao je dvostruki strijelac Ivanušec za HRT te je dodao:

'Ovdje bodovi vrijede dvostruko. Ušli smo motivirano od prve minute. Nismo se povlačili, Dinamo treba uvijek tako igrati. To od nas traže navijači i trener. Sada sam pravi, osjećam se odlično, pun sam samopouzdanja.'

Dinamo se ovom pobjedom udaljio Hajduku na velikih 11 bodova, a hrvatski prvak ima i susret manje. 'Modri' vode na ljestvici sa 55 bodova, Hajduk ima 44, a treći je Osijek sa 35 bodova.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Dominirali smo i zasluženo pobijedili. Dogovorili smo se da ćemo izaći na teren onako kako Dinamo treba. Trener nam je na poluvremenu rekao da se smirimo i da probamo zabiti što još koji. Prvenstvo nije gotovo, trebamo nastaviti pobjeđivati. Lokomotiva će biti težak protivnik, uvijek su nabrijani protiv nas, ali idemo po pobjedu', izjavio je Baturina.

  • +75
Dinamo - Hajduk, 23. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.