drama na poljudu

Luka Vušković raskinuo ugovor s Hajdukom i izazvao totalnu paniku među navijačima 'bilih'

30.06.2023 u 18:56

Bionic
Reading

HNK Hajduk Split i igrač Luka Vušković raskinuli su sporazumno ugovor o profesionalnom igranju, stoji u glasniku Hrvatskog nogometnog saveza koji je objavljen danas. Vijest je na šokirala navijače i izazvala totalnu pomutnju

Iako je vijest istinita, drama na Poljudu nije potrajala jer je vrlo brzo stiglo objašnjenje koje je umirilo 'bili' navijački korpus. Naime, Luka Vušković je zaista sporazumno raskinuo ugovor s Hajdukom, ali je odmah i potpisao novi!

O čemu ovdje u stvari se radi? Pojašnjenje je da je Vušković odmah nakon što je navršio 16 godina potpisao ugovor s Hajdukom, ali pošto se radi o maloljetniku, taj ugovor nije mogao biti na duže od tri godine.

Sad su 'bili' s Vuškovićem isti dan raskinuli taj stari ugovor, pa potom potpisali novi ugovor do ljeta 2026. godine, dakle na još pola godine više!

Taj novi ugovor će u glasniku HNS-a biti objavljen tek sljedećeg tjedna, točnije u ponedjeljak jer HNS ne radi vikendom!

Tako navijači Hajduka mogu biti mirni, nije se dogodilo ništa loše, Vušković je i dalje igrač Hajduka. No, dojam je da to neće biti dugo jer navodno se intenzivno radi na njegovom transferu, PSG i dalje nudi 12 milijuna eura za trenutno najvećeg dragulja u svlačionici Hajduka.