PUT DO EURA 2011.

Mali 'kockasti' kreću s pripremama za 'furiju'

03.10.2010 u 13:39

Bionic
Reading

Dražen Ladić okupio je u nedjelju svoje igrače u zagrebačkom hotelu Laguna, a već kasno popodne krenuti će put Sv. Martina na Muri gdje će se pripremati za završni izazov na putu za Euro 2011.

IVAN KELAVA
Najteži mogući ždrijeb, kad gledam njihova imena... strašno, strašno. Mlada repka, a iza njih je već toliko velikih utakmica i transfera. Potpuno etablirani igrači u sastavu o kojemu je teško uopće pričati o slaboj točki

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za završni izazov na svom dugom kvalifikacijskom putu za Europsko prvenstvo 2011. u Danskoj. Izbornik Dražen Ladić okupio je igrače u zagrebačkom hotelu Laguni, a već poslije podne krenuti će na put prema Sv. Martinu na Muri gdje će odraditi posljednje pripreme pred gostujuću utakmicu sa Španjolskom.

Prema planu i programu, U-21 reprezentacija boravit će u Spa & Golf Resortu Sv. Martin, od nedjelje do četvrtka odrađivat će po jedan trening dnevno, a u petak momčad avionom leti prema Španjolskoj. Utakmica je na rasporedu iduće subote u 20.30 sati na stadionu Municipal el Plantio, a odmah po završetku susreta ekipa se vraća u staru bazu u Sv. Martin.

Na Ladićevom popisu su golmani Ivan Kelava (Dinamo) i Marijan Antolović (Legia), braniči Domagoj Vida (Bayer), Roberto Punčec (Varaždin), Goran Jozinović, Mario Maloča (oba Hajduk), Šime Vrsaljko, Ivan Tomečak (Dinamo) i Elvis Kokalović (Slaven Belupo), veznjaci Mato Jajalo (Köln), Milan Badelj, Arijan Ademi (oba Dinamo), Filip Ozobić (Spartak Moskva), Damir Kreilach (Rijeka), Mirko Oremuš (Hajduk) i Antun Palić (Inter Zaprešić), te napadači Nikola Kalinić (Blackburn), Dejan Školnik (Nacional), Ivan Perišić (Club Brugge), Ante Vukušić (Hajduk) i Marko Šimić (Lokomotiva).