SVE VIŠE REAKCIJA

Mandžina poruka negativcima; a evo što o svemu misli suigrač!

12.12.2016 u 17:33

Bionic
Reading

Mario Mandžukić izazvao je dosta bure na Apeninskom poluotoku svojom reakcijom nakon što ga je trener Juventusa Massimiliano Allegri izvadio iz igre. Hrvatski reprezentativac se sada oglasio...

Trener Juventusa Massimiliano Allegri u 71. minuti izvadio ga je iz igre, a naš reprezentativac nije skrivao razočaranje. Stručnjak 'stare dame' brzo mu je odgovorio, a sada je o cijelom događaju dao mišljenje i sam Mandžukić.

'Momčad mi je na prvom mjestu i kao sportaš uvijek želim doprinijeti ekipi da ostvari dobar rezultat. Stoga mi je bilo krivo kada sam izašao iz igre jer više nisam mogao pomoći suigračima na terenu pri nepovoljnom rezultatu 1:1. Dobro raspoloženje zbog nove pobjede mi neće pokvariti oni koji u uspjesima pokušavaju naći nešto negativno', napisao je naš napadač na Instagramu te je uz tekst priložio fotografiju na kojoj sa suigračima slavi gol.

Inače, nevjerojatno je to koliko je njegov potez izazvao pozornosti u Italiji, kao da hrvatski reprezentativac nema pravo na trenutak slabosti. Ipak, u njegovu obranu stao je suigrač Miralem Pjanić.

'Bio je oduševljen pobjedom i slavio je s nama u svlačionici. Nema tu problema, ta zamjena je ionako bila taktička', rekao je Pjanić.