ZVIJEZDA JE ROĐENA

ManUtd iznenada dobio spasitelja: Svi oduševljeni!

29.02.2016 u 11:12

Bionic
Reading

Nakon što je potopio i Arsenal u nedjelju, mladi Marcus Rashford potvrdio je svoj status spasitelja Manchester Uniteda i trener Louis Van Gaal je oduševljen...

Malotko je znao za 18-godišnjeg napadača prije četvrtka i utakmice protiv Midtjyllanda u kojoj je iznenada dobio priliku zbog brojnih ozljeda u napadu Manchester Uniteda, a iskoristio ju je zabivši dva ključna pogotka.

Da Marcus Rashford nije postao slučajno junak svog kluba potvrdio je u nedjelju u derbiju protiv Arsenala, kada je s nova dva gola i asistencijom donio trijumf svom klubu i oduševio trenera.

'Uvijek sam govorio da godine nisu važne, nego kvaliteta i on je to pokazao,' izjavio je nakon susreta Louis van Gaal pa dodao:

'Razumijem da je u četvrtak ušao i odradio svoje bez pritiska. Ali drugi put je teže i on je svejedno odigrao odličnu utakmicu. Četiri gola u dvije utakmice, to je neuobičajen prosjek!'

'Bila je to moja prva utakmica u Premier ligi i naravno da je bilo nevjerojatno. Dva postignuta gola bila su samo bonus i nadam se da ću tako nastaviti i na sljedećoj utakmici,' kaže pak Rashford koji je svoju iznenadnu priliku iskoristio na savršen način.