SAMO DA OSTANE

ManUtd Ronaldu nudi 200.000 funti tjedno?

01.03.2009 u 18:16

Bionic
Reading

Manchester United navodno je spreman ponuditi novi ugovor Portugalcu Cristianu Ronaldu, po kojem bi nogometaš tjedno zarađivao nevjerojatnih 200.000 funti

Prema novom ugovoru osnovna tjedna plaća bila bi mu 160.000 funti, a dodatnih 40.000 funti dobio bi za marketinška prava. Engleski prvak spreman je ponuditi Portugalcu ugovor vrijedan 10,4 milijuna funti godišnje, a sve s ciljem da najbolji svjetski igrač ostane na Old Traffordu, to jest da ne prijeđe u madridski Real.

Iako je transfer Ronalda na Santiago Bernabeu više puta najavljivan, nogometaš je i dalje stanovnik Manchestera, a i menadžer 'crvenih vragova' Alex Ferguson svaki put je kategorički demantirao glasine da se igrač prodaje.

'Cristiano želi jednom zauvijek završiti priču s Real Madridom. Na kraju prošle sezone, kada je pristao ostati, mislio je da će to biti na još samo jednu godinu. 'Međutim, sada se čini da je ipak odlučio ostati duže na Old Traffordu jer je shvatio da je to klub u kojem može ispuniti sve svoje ambicije', rekao je prijatelj nogometaša.

Portugalski reprezentativac ima ugovor na još tri godine, ali po pravilima FIFA-e on na kraju ove sezone može otkupiti svoj ugovor. Ako osvajač Zlatne lopte potpiše novi ugovor, ostat će igrač Manchester Uniteda sve do 2014. godine i postati daleko najplaćeniji igrač Premier lige.