napušta pariz

Mbappe se sukobio s PSG-ovim predsjednikom, ali iz Pariza odlazi s novim priznanjem

14.05.2024 u 12:21

Bionic
Reading

Francuski reprezentativac Kylian Mbappe peti je put zaredom izabran za najboljeg igrača francuske Ligue 1 na svečanosti koja je održana u Parizu

Najbolji PSG-ov igrač Kylian Mbappe oprostio se od pariškog kluba uoči očekivanog prelaza u Real Madrid, a na odlasku će pokupiti još jednu u nizu nagrada u Francuskoj. Naime, nagradu Trophees UNFP du football od 1994. dodijeluje sindikat igrača, a Mbappe je rekorder s pet nagrada i to pet u nizu.

Nagrada će barem djelomično isprati gorak okus u ustima koji je ostao nakon nedavnog sukoba s predsjednikom kluba, Nasserom Al-Khelaifijem. Francuski mediji prenijeli su vijest kako su Mbappe i Nasser ušli u verbalni obračun nakon što se francuski reprezentativac nije osobno zahvalio predsjedniku u oproštajnoj poruci.

'Doviđenja, vidimo se uskoro, neću biti daleko', rekao je 25-godišnji napadač PSG-a nakon što je osvojio još jednu nagradu, dodavši kako 'osjeća velike emocije'.

'U Francuskoj sam završio karijeru. Ponosan jer sam ovo prvenstvo uspio podići na najvišu moguću razinu. Odlazim uzdignute glave, dao sam sve od sebe', dodao je Mbappe.

Standings provided by Sofascore