OPROŠTAJNI RAZGOVOR

Mierez se oglasio nakon odlaska iz Osijeka: Ne bih mijenjao ni za što...

14.08.2024 u 18:41

Bionic
Reading

Osijek je objavio oproštajni razgovor sa svojim dosadašnjim napadačem. Mierez je napustio klub nakon četiri godine

Osijek je na svojim službenim stranicama objavio oproštajni intervju sa svojim dosadašnjim napadačem Ramonom Mierezom.

Mierez je klub napustio prošlog tjedna nakon četiri godine; odlazi u Al Jaziru u Ujedinjene Arapske Emirate, u transferu vrijednom tri milijuna eura.

'Stigao je trenutak...'

'Teško je. Stigao je trenutak koji se puno puta činio tako dalekim. Ali mislim da je to sve dio ovoga što mi radimo i moramo donositi odluke gdje nekada malo više moramo misliti na naše obitelji. Jako sam zahvalan na svemu, počevši s mojim suigračima pa sve do navijača, koji su me trpjeli i podržavali sve ovo vrijeme. Ovo su bile četiri godine gdje mi se puno toga važnoga u životu dogodilo', rekao je Argentinac.

'Predivne četiri godine'

'Bile su ovo predivne četiri godine, kako u privatnom planu tako i u sportskom. Moje kćeri su se rodile u Osijeku, sa svih strana osjetio sam ljubav koju nikad nisam mogao ni zamisliti. Hvala Bogu na svemu što je učinio za mene, pogotovo u mojoj drugoj godini ovdje, koja nije bila najbolja, ali navijači su bili ovdje za mene i podržavali me znajući da ću se ponovno ustati. Ne bih mijenjao ni za što četiri predivne godine koje sam proveo ovdje.'

'Odlazim sretan jer sam iz ovog kluba, a razgovarao sam sa sportskim direktorom i stožerom, vrata su otvorena i mi ne možemo znati, jedino Bog zna postoji li dan kada bih se mogao vratiti svojoj kući, u ovaj klub', dodao je.

  • +12
Osijek - Dinamo (11.8.2024.), 2. kolo SuperSport HNL Izvor: Cropix / Autor: Marin Franov