pogba se vraća u italiju

Milanski Inter krade igrača koji je velika želja Reala i Juventusa i slaže vezni red iz snova; uz Brozovića i francuski reprezentativac?

23.04.2020 u 16:38

Bionic
Reading

Francuski nogometni reprezentativac i veznjak Manchester Uniteda, 27-godišnji Paul Pogba, po svemu sudeći, u prijelaznom bi roku mogao napustiti 'crvene vragove'. Jer zainteresiranih za njega sve je više, a sada se Realu i Juventusu priključio i milanski Inter

Već duže vrijeme ime Paula Pogbe spominje se kao jednog od igrača koji će sigurno u ovom prijelaznom roku napustiti Old Trafford.

27-godišnjeg centralnog veznjaka najčešće se dovodilo u vezu s Juventusom i Real Madridom, a u posljednje vrijeme spominjao se i prelazak u redove PSG-a.

>> Marcelo Brozović ipak nije na prodaju; Inter pronašao način kako će zadržati hrvatskog reprezentativca

Međutim, talijanski Tuttosport tvrdi kako je ponudu za Pogbu pripremio i Inter. 'Crno-plavi' iz Milana vjeruju kako mogu nagovoriti Francuza da prihvati njihovu ponudu, jer za kineske vlasnike kluba, novac nije problem.

A što potvrđuje i njihova želja da s novim, još unosnijim ugovorom zadrže i Marcela Brozovića.

Inter je u prethodnom periodu doveo nekoliko nogometaša Uniteda. Potpisali su Romelua Lukakua i Ashleyja Younga, a ovu sezonu je na Meazzi na posudbi i Alexis Sanchez.

United i Inter imaju odličan odnos i sasvim sigurno bi dolazak Pogbe bio do sad najveći posao između ovih klubova.