DVA POJAČANJA?

Milevskij: Izlazit ću i dalje, ali Hajduk neću razočarati

12.08.2014 u 13:06

Bionic
Reading

U Hajduku su predstavili dvojicu novih igrača ejana Mezgu i Artema Milevskija, koji bi trebali biti novi aduti trenera Tudora u ogledima protiv Dnjipra i ostatku zahtjevne sezone

Predsjednik kluba Marin Brbić istkanuo je svoj sav kako u ovom slučaju nije riječ o prinovama već baš o pojačanjima. Artem Milevskij u svoje zlatno dobra to bi neupitno bio, ovako ta konstataicija u ovoj fazi ipak ostaje - pitanje.

'Vidim da je sve posloženo u klubu, znam da sam u sredini koja bogato odiše poviješću i tradicijom i vjerujem da mogu pomoći,' započeo je Ukrajinac koji je nekada kotirao kao najveća nada a malo zatim kao - pijanac.

'Izlazio sam i izlazit ću i dalje, ali ovi ljudi ovdje pružili su mi ruku a ja na takve geste uvijek uzvratim opravdanim povjerenjem. Dnjipru sam često zabijao u kijevskom Dynamu, ali veseli me i dvoboj protiv Zadra u kojemu ću napokon biti u kadru trenera Tudora,' zaršava Milevskij.


Dejan Mezga nikada nije bio u fokusu hrvatske nogometne javnosti. Ovaj 30-godišnji Čakovčanin sve je izgradio u tišini i bez pompe i danas se s velikim ponosom može ogledati na učinjeno.

'Maribor je želio i nakon sedam zajedničkih godina produljiti suranju, ali ja sam se zaželio novih izazova i upravo sam to dobio dolaskom u Hajduk. Volim raditi i igrati pod pritiskom, i nakon što sam u Mariboru osvojio sve što se moglo želim treneru i sebi dokazati da i dalje mogu napredovati kao igrač i iskustvom pomoći mladoj momčadi,' kaže Mezga koji je zadužio dres s brojem 78. Milevskij će nositi 99.

Milevskij u nogama ima sjajne predispozicije, ako 'posloži' glavu...