UMJESTO ODMORA UZ TV EKRAN

Miočića uoči strašnog meča dočekalo pitanje o hrvatskoj reprezentaciji, a onda je on Amerikancima sve lijepo objasnio...

05.07.2018 u 12:34

Bionic
Reading

Nakon što je odradio svoje obaveze na treningu otvorenom za javnost, UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić je u srijedu stigao pred novinare gdje je odradio brzopotezni intervju

Upitan je li iznenađen što Cormier ima oko 111 kilograma u ovom trenutku, koliko će uostalom imati i u samom Octagonu, Stipe odgovara da ga takve stvari uopće ne interesiraju.

'Ne iznenađuje me, briga me koliki je, neka naraste koliko god želi. Borio sam se protiv velikih i teških i ranije, tako da se ne brinem oko toga', odgovorio je Miočić čiji dio razgovora prenosi Fight Site.

'Vatrogasac' je zamoljen i da prokomentira Cormierovu izjavu da isključivo on može slaviti na bodove, a Stipe samo nokautom…

'A što se dogodilo prošli meč? Čekajte, pa ja sam slavio odlukom, zar ne? Oprostite na tome…', sjajno se snašao Miočić.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Novinare je zanimalo i hoće li Miočić gledati utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije protiv Rusije ove subote. S obzirom na vremensku razliku, nogomet će biti na rasporedu u prijepodnevnim satima na dan meča.

Naš borac je potvrdio da će pratiti utakmicu iz Rusije, prognozirao da će Hrvatska slaviti protiv domaćina, a onda na kraju postati i svjetski prvak u nogometu.

'Naravno, zašto ne bih gledao? Gledat ću, zavaljen u krevet. Pobijedit će, baš kao što su pobijedili i prošlu utakmicu. Proći ćemo u polufinale, pa pobijediti ponovno i ponovno. I na kraju osvojiti Svjetsko prvenstvo. Pobijedit će, nema sumnje,' lijepo je to američkim medijima objasnio Miočić.

  • +46
SP u nogometu, osmina finala: Hrvatska - Danska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL