TRENEROV VAPAJ

Miše: Ako želimo u Europu treba nam napadač

27.07.2009 u 12:42

Bionic
Reading

Treneru Hajduka Anti Miši teže je pala loša igra njegove momčadi i remi u Osijeku, nego neprospavana noć u autobusu, što je bila kazna predsjednika Peroša

Miše je odmah u startu presice želio prokomentirati naslov u Sportskim novostima (Peroš kažnjava, Miše nagrađuje).

'Čak je bespredmetno tako nešto komentirati, ali moram se kratko osvrnuti i kazati da bi pojedina gospoda novinari koji se žele baviti trenerskim poslom trebali najprije završiti trenersku školu pa neka onda pišu što trener treba raditi', rekao je Miše koji je remi u Osijeku doživio na sljedeći način:

'Dominirali smo prvih 15 do 20 minuta, stvorili dvije-tri prilike koje Vukušić i Tomasov nisu realizirali, a nakon toga smo bili onakvi kakvi ne želimo biti. Vjerojatno su moji igrači vidjevši prezimena suparnika promislili 'lako ćemo', a takvim se pristupom ne može pobijediti nikoga. Bilo je pogreški u predaji lopte, nedovoljno otvaranja, a to smo tek u drugom poluvremenu popravili kad smo zaigrali s dvojicom napadača i jednom polušpicom. Na kraju je konačan rezultat i realan.'

Miše je svjestan situacije u kojoj se našao već na startu sezone, pogotovo zato što situacija u klubu nikada nije bila bolja.

'Razočaran sam, ni ptičjeg mlijeka nam ne nedostaje i zato vožnju autobusom do Splita ne smatram kaznom jer smo u nedjelju ujutro bili u Splitu i imali smo cijeli dan odmora. Više me brine spoznaja da bez klasičnog napadača Hajduk ne može tražiti nešto u Europi. U HNL-u možda da, ali samo uz maksimalni angažman svih 11 igrača. Što prije nam treba jedan klasičan napadač poput Kalinića', zaključio je Miše.