RAZMIŠLJA LI O POVRATKU?

Mislav Oršić nije skrivao emocije: Svi znaju da je Dinamo moj klub

11.07.2024 u 12:40

Bionic
Reading

Prošle godine u srpnju, na početku priprema u Trabzonsporu, Mislav Oršić zadobio je tešku ozljedu, odnosno morao je na operaciju ligamenta u desnom koljenu

Uslijedile su mukotrpne terapije, ali uspio se jedan od omiljenih igrača među Dinamovim navijačima, vratiti se na terene još krajem prošle sezone.

Međutim, nije to bila minutaža koja bi zadovoljila ni njega, a kamoli izbornika Zlatka Dalića, koji je baš u Oršiću imao jakog aduta na lijevom krilu, ali i džokera tijekom SP-a 2022. godine u Kataru.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

No, kako je Oršić rekao u intervjuu za Sportske novosti, sada je posve fit, uživa na treninzima i nada se da će na Trabzonsporovim pripremama u Mađarskoj dohvatiti željenu formu.

'Posve sam zdrav i spreman. Napokon! Sve je super, ništa me ne boli, sjajan osjećaj. Treniram, želim se izboriti kako bi u Trabzonsporu sljedeće sezone igrao što više. Da se konačno vratim na teren u najboljem izdanju'.

Svjestan je Oršić da ga samo dobre igre mogu vratiti na Dalićev popis. A hoće li biti spreman do utakmica Lige nacija?

'Nadam se da ću biti spreman. Za sada ide sve dobro. Pa se zato nadam da ću dobro krenuti u novu sezonu, nadam se dobrim igrama. I da ću se opet nametnuti izborniku. E sad, ne mogu znati hoće li me pozvati ili ne. To ipak nije na meni. Meni je bitno da sam na terenu, da opet igram, da opet uživam u nogometu. Želim svaki dan uživati u nogometu'.

Samo za podsjetnik, Mislav Oršić u siječnju 2023. godine preselio je u Southampton, ali tamo je stagnirao. Zato se i nagađalo da bi se mogao vratiti u Dinamo. No, otišao je u Tursku. Ali svjestan je Oršić da bi ga Dinamovi navijači ponovno željeli vidjeti u modrom dresu.

'Ne znam... Bumo vidjeli... Svi znaju da je Dinamo moj klub. Dinamo je uvijek meni bio na prvom mjestu. Kad se god nešto događalo u mojoj karijeri nakon odlaska iz Maksimira, uvijek sam se raspitivao postoji li bilo kakva mogućnost mog povratka. Za sada se to još nije dogodilo', zaključio je Oršić.

Komentirao je i dolazak Gattusa na trenersku stolicu Hajduka, povratak Pjace u Dinamo... a što je još rekao pročitajte OVDJE.

Dinamo - CSKA 1948 Sofija 6:2, pripremna utakmica, 10.7.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel