šteta...

Mladi talent neće igrati za Hrvatsku, ipak je odabrao susjede...

20.09.2024 u 21:01

Bionic
Reading

U slučaju da ga Köln ne promovira u prvu momčad, spreman je potražiti novi izazov na kraju sezone kao slobodan igrač.

Mlada zvijezda Kölna, 19-godišnji veznjak Emin Kujović, odlučio je igrati za reprezentaciju Crne Gore, unatoč ponudama Hrvatske i BiH, prenose crnogorski mediji.

'Otac mi je iz Bijelog Polja, majka iz Doboja, i bilo je ponuda, ali sam odabrao Crnu Goru. Svake godine dolazim ovamo i imam rodbinu u Podgorici i Baru, gdje često provodim odmor. Naravno, nisam se nijednog trenutka pokajao zbog svog izbora, posebno kad vidim koliko to znači mojoj obitelji. Ponosni su i dolaze na utakmice kad god mogu. Cilj mi je da s mladom reprezentacijom, u kojoj igraju sjajni igrači iz generacija 2004., 2005. i 2006., napravimo taj završni korak i plasiramo se na velika natjecanja,' rekao je Kujović, koji trenutno nastupa za drugu momčad Kölna.

Prema podacima s Transfermarkta, Kujović je trenutno procijenjen na 100.000 eura, a mladi veznjak već razmišlja o mogućnosti promjene kluba.

'Zanimanje drugih klubova postoji, a ako me Köln ne uvrsti u prvu momčad, razmotrit ću promjenu sredine. Ipak, to ću učiniti tek na kraju sezone, kada postanem slobodan igrač,' istaknuo je Kujović, jasno naznačivši svoje planove za budućnost.