iskreno

Kramarić otkriva zašto je propao transfer u Bayern, ali i karijeru nakon nogometa

20.09.2024 u 19:12

Bionic
Reading

Posebnu pažnju privukla je njegova priča o propalom transferu u Bayern München 2020. godine, kao i planovima za budućnost nakon igračke karijere

Andrej Kramarić gostovao je u podcastu svog kluba Hoffenheima i tijekom pola sata razgovora dotaknuo se mnogih tema, no posebno je zanimljivo bilo kada je otkrio kako mu je 2020. godine propao transfer u Bayern München. Naime, transfer se nije realizirao jer Bavarci nisu bili spremni platiti 40 milijuna eura, koliko je Hoffenheim tražio za hrvatskog reprezentativca.

'Bila su tri razgovora s mojim agentom. Kada govorite o jednom od najboljih klubova na svijetu kao što je Bayern, to je nešto posebno. Na kraju se nije dogodilo. Ostao sam ovdje. Ne kajem se. Možda je bolje biti prvi u Hoffenheimu nego jedan od mnogih igrača u Bayernu', rekao je Kramarić, koji bi ipak volio da je mogao igrati s Thomasom Mullerom:

'On je legenda, nešto mi je poput idola. Ono što radi, kako čita igru, kako komunicira s igračima je nešto posebno. Sretan sam što sam s njim mogao zamijeniti dres. On je sjajna osoba i vrhunski igrač.'

Kramarić je također otkrio da nakon završetka igračke karijere planira krenuti u trenerske vode, a njegov uzor u tom smislu je trenutni njemački izbornik Julian Nagelsmann, koji mu je tri godine bio trener u Hoffenheimu.

'Julian Nagelsmann je broj 1! Naš odnos bio je poseban. Treninzi i sastanci bili su na potpuno drugoj razini. Igrali smo fantastičan nogomet, a to je za mene bila dodana vrijednost', istaknuo je Kramarić.