sretno!

Mladi Vatreni napadaju EURO; evo gdje gledati U-21 reprezentaciju protiv Andore

11.10.2024 u 06:35

Bionic
Reading

Hrvatska U-21 nogometna reprezentacija danas u Koprivnici započinje ključni dio kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se sljedećeg lipnja održati u Slovačkoj.

Cilj je jasan – osigurati četiri boda u preostale dvije utakmice kako bi se izborilo mjesto u doigravanju za europsku smotru. Prva prepreka na tom putu je susret protiv Andore, gdje se očekuju tri boda, dok će ključna utakmica biti u posljednjem kolu protiv izravnog konkurenta, Grčke.

Usprkos neuvjerljivim nastupima tijekom kvalifikacija, 'Mladi Vatreni' još uvijek imaju solidne šanse za plasman. Trenutno su treći u skupini s 16 bodova, samo bod iza Grčke, koja ima utakmicu više. Pobjeda danas znači da bi im u odlučujućem susretu protiv Grčke bio dovoljan bod za prolazak dalje.

Glavna tema ovog okupljanja je nepozivanje Brune Durdova, mladog talenta iz Hajduka. Izbornik Ivica Olić istaknuo je da se ne sumnja u Durdovov potencijal te da će sigurno dobiti poziv u budućnosti, ali za sada je fokus na trenutnoj momčadi i cilju – pobjedi protiv Andore.

Utakmica se prenosi na MAXtv-u (MAXSport 1), a početak je zakazan za 18:00 sati.

Standings provided by Sofascore