ZAVRŠNICA KUPA

Mladostaši u Zagrebu love Jug i Primorje

21.11.2012 u 15:38

Bionic
Reading

Najtrofejniji hrvatski sport, zlatni olimpijci u igri jedni protiv drugih! Četiri kluba i atraktivan vaterpolo vikend očekuju nas u Zagrebu, a uz utakmice završnog turnira Kupa, tu su i dodatni sadržaji

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji predstavljeno je dvodnevno događanje koje započinje u petak, 23. studenog, od 13 sati utakmicama polufinala za seniorke, nakon kojih nas očekuju polufinalni okršaji u kojima sudjeluju VK Jadran iz Splita, VK Jug CO iz Dubrovnika, VK Primorje EB iz Rijeke i HAVK Mladost iz Zagreba.

'Pred nama su dva dana prave vaterpolo groznice na Mladosti! Gledatelji, koje i ovom prilikom pozivam da nam se pridruže, imat će prilike vidjeti najbolje od hrvatskog ženskog i muškog vaterpola. Uz utakmice, tu su i drugi zanimljivi sadržaji koji nas očekuju. U petak je gala večera Hrvatskog vaterpolskog saveza na kojoj ćemo se zahvaliti najzaslužnijim pojedincima u prošloj zlatnoj olimpijskoj godini, a ovog vikenda se održavaju i seminari za sportske vaterpolo liječnike kao i vaterpolske trenere', izjavio je dopredsjednik HVS-a Perica Bukić.

U dosad odigranih 20 finala Kupa Hrvatske, dubrovački je JUG CO slavio deset puta, Mladost osam, dok su po jedan naslov osvojili Primorje EB i POŠK Split.

'Očekuje nas teška borba protiv izuzetno jakog Primorja u polufinalu. Naša mlada momčad u igru ulazi s velikom željom za pobjedom i ulaskom u finale. Pozivamo sve Zagrepčane da nas podrže u toj teškoj borbi u petak u 18 sati', pozvao je navijače kapetan Mladosti i kapetan hrvatske reprezentacije Josip Pavić.

Raspored događanja finalnog turnira Kupa Hrvatske:

Petak, 23. studenog 2012.

13.00 prva polufinalna utakmica za seniorke Mladost – Jug
14.30 druga polufinalna utakmica za seniorke Bura – Primorje EB
16.15 prva polufinalna utakmica za seniore Jug CO – Jadran Split
18.00 druga polufinalna utakmica za seniore Primorje EB – Mladost

Subota, 24. studenog 2012.

12.30 Finalna utakmica za seniorke
14.30 utakmica za 3 mjesto seniori / 16:30 finalna utakmica za seniore

Dnevne ulaznice za utakmice finalnog turnira Kupa Hrvatske, po cijenama od 20 kuna (petak) i 30 kuna (subota), mogu se kupiti u pretprodaji u caffe baru Žabac na bazenu Mladosti ili na sam dan utakmica na blagajni bazena.