pohvale uoči stotke

Modrić hvaljen i od glavnog rivala: Među najvećima svih vremena?

06.10.2017 u 10:43

Bionic
Reading

Luka Modrić odigrat će svoju stotu utakmicu u hrvatskom dresu ovog petka na Rujevici, a pohvale stižu sa svih strana, uključujući i izravnog rivala Andreja Ševčenka koji će mu pokušati oduzeti nastup na SP-u u ponedjeljak u Kijevu...

'Smatram da Hrvatska ima sjajnu momčad, punu izvrsnih, talentiranih igrača. Među njima je i jedan od najboljih veznih igrača svih vremena, Luka Modrić,' izjavio je ukrajinski izbornik za portal Goal.

  • +48
Sva lica Luke Modrića Izvor: Profimedia / Autor: Igor Šoban /PIXSELL

Pohvale su nešto na što je Luka definitivno navikao, jer je po nekim anketima među navijačima Reala upravo on proglašen ključnim igračem generacije pune zvijezda koja je triput osvojila Ligu prvaka.

Španjolski mediji također su puni lijepih riječi o njemu, a koliko je priznat tamo svjedoči i činjenica da se pomno prati i što radi za reprezentaciju pa u Madridu svi znaju da će Modrić po stoti put obući hrvatski dres ovog petka na Rujevici.

Ispred njega po broju nastupa još su samo Darijo Srna (134), Stipe Pletikosa (114), Joe Šimunić (105), Ivica Olić (104) i Dario Šimić (100), a igrao je već na pet velikih natjecanja i postigao 11 golova, od kojih je najimpresivniji bio onaj na prošlogodišnjem Euru protiv Turske.

Modrić je ovog tjedna dobio dijete, a osiguranje prolaska na SP bilo bi idealno prije povratka u Real.

'Nadam se da će ovaj tjedan završiti na najbolji mogući način te da će mi ova utakmica ostati u dobrom sjećanju. Moramo biti mnogo koncentriraniji, ako želimo doći tamo gdje nam je mjesto po kvaliteti. No, to ne znači ništa, ako ne pokažemo odgovarajuću igru,' izjavio je uoči susreta s Finskom u kojem se očekuje njegov važan doprinos igri hrvatske reprezentacije, kao i tri dana kasnije protiv Ukrajine, u utakmici koja će odlučiti prvo mjesto u skupini...