NEGATIVAN NIZ

Modrić i zvijezde Real Madrida su zbog ovog ponižavajućeg podatka pod neviđenim pritiskom

10.10.2018 u 14:41

Bionic
Reading

Već danima se piše o velikoj krizi koja je zahvatila nogometaše Real Madrida, a koji u posljednje četiri utakmice nisu upisali pobjedu i što je zabrinjavajuće – nisu zabili nijedan gol

Kriza je zahvatila nogometaše Real Madrida, momčad koju s klupe vodi Julien Lopetegui. Podatak kako skupo plaćene zvijezde Reala u četiri utakmice u nizu nisu uspjele postići gol (Sevilla, Atletico Madrid, CSKA i Alaves) je poražavajući i malo je reći kako se oglasilo zvono za uzbunu.

>> Nakon što je Modrić rekao treneru Reala sve u lice doznaje se koje poznato ime dolazi na klupu

Kao što smo već pisali, Luka Modrić, koji nema ulogu kakva se očekivala u momčadi, ne bi imao ništa protiv da Lopetegui uskoro bude smijenjen. Pogotovo ako Real u sljedećoj utakmici – koju 20. listopada igra protiv Levantea - ne postigne gol do 87. minute i tako postavi novi negativni klupski rekord. Tko bi se, nakon sezona u kojima su pokorili Europu četiri puta u zadnjih pet godina, nadao ovakvom scenariju?

Naime, nogometaši Real Madrida bez postignutog gola su točno 409 minuta (Asensio je zabio Espanyolu i nakon toga ništa!).

Tako španjolski dnevnik Marca piše kako je tih 409 minuta bez gola drugi najgori niz u dugoj povijesti kluba te kako je negativan rekord iz sezone 1984./85., kada je Real bez gola bio 496 minuta, opasno ugrožen.

Tako se još detaljno navodi koliko najplaćenije zvijezde dugo nisu zabile gol, a nakon toga se samo možemo upitati – je li baš trener uvijek kriv za sve?

'Gareth Bale nije zabio u španjolskom prvenstvu od početka rujna i utakmice protiv Leganesa, a posljednji gol – ako se gledaju sva natjecanja - zabio je Romi. Karim Benzema zabio je zadnji gol također Leganesu, a svega jedan gol postigli su Asensio i Mariano. Vezni igrači nisu gotovo ništa napravili… Isco je izvan pogona zbog slijepog crijeva, a Modrić, Kroos i Casemiro nisu ni zabili, ali ni stvarali prilike', piše Marca.

  • +3
Liga prvaka: CSKA M. - Real M. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.