PORTUGALAC ISKREN

Mourinho rastužio navijače Chelseaja: Zaboravite Messija!

24.12.2014 u 17:07

Bionic
Reading

Jose Mourinho u božićnom intervjuu otkrio je kako Chelsea ne može dovesti Lionela Messija zbog financijskog Fair Playja koji momčadi zabranjuje da troše ogromne količine novca, a da ga pritom ne zarađuju...

Prije mjesec i pol pojavila se priča kako je argentinski napadač nezadovoljan svojim statusom u Barceloni i razmišlja o odlasku. Spominjao se PSG, Manchester City, a najviše Chelsea, za koji je već trebao potpisati sljedećeg ljeta. Na žalost navijača sa Stamford Bridgea, menadžer kluba potvrdio je da se to neće dogoditi.

'Nema nikakve šanse da se to dogodi, zbog financijskog Fair Playa koji moramo poštivati. Radi se o količini novca koju ne možemo dati. Radi se o nevjerojatnom igraču koji košta nevjerojatnu količinu novca koji Chelsea ne može trenutno potrošiti. Uostalom, mislim da ga Barca nema namjeru prodati,' izjavio je Jose Mourinho za BT Sport pa se osvrnuo na vječno pitanje: je li ikad bio blizu izborničkoj funkciji:

'Dok sam trenirao Real bio sam spreman prihvatiti raditi i kao izbornik Portugala, ali Florentino Perez mi nije dopustio. Treba priznati da su to dvije funkcije koje ne idu jedna s drugom. Ne bi bilo ni etično, ako uzmemo u obziro koliko je trenera bez posla.'

Mourinhov Chelsea trenutno je na vrhu Premiershipa, igra dobra, a veliki dobitak je povratak u formu Johna Terryja.

'Kad sam se vratio Terryjeva karijera bila je ugrožena, ali vjerujem da sada igra kao da je 2004. godina. To se dogodilo zato što je sretan i vjeruje u svoje mogućnosti. Svjestan je svojih kvaliteta. Odlično se prilagodio našim metodama treninga i zato igra tako dobro,' zaključio je dvostruki osvajač Lige prvaka, s Portom i Interom.