DOSADAN, ALI ISKREN

Mourinho u gostima kod Bilića: Mogli bi biti prijatelji

23.10.2015 u 15:34

Bionic
Reading

Trener Chelseaja Jose Mourinho u subotu dolazi u goste Slavenu Biliću, i u teškom danu u kojima je objavio hladni rat novinarima hrvatskom strategu uzvraća komplimente

Mourinho je počeo izvlačiti Chelsea iz rezultatske krize i sav fokus mu je usmjeren na gostovanje kod Bilićevog West Hama, no u najavi dvoboja s novinarima je morao riješiti i jednu privatnu stvar. Najavio im je da od njega više ne očekuju suradnju bolju od pristojnog minimuma, te objasnio zbog čega stupa u 'bijeli štrajk'.

Namjerno je održao jednu od najdosadnijih konferencija u životu, ali za kraj je ostalo pitanje o Slavenu Biliću koji mu je uputio tople komplimente dan ranije. Mourinho je ipak pronašao volje za smislen i iskren odgovor.

'Kao trenera ga jako cijenim. Od njegovog vremena dok je vodio Hrvatsku, Bešiktaš i sad West Ham dobio sam dobar uvid u njegov rad i znam dosta o tome. Kao osobu ga ne poznajem osobito, ali imam dojam da bi mogli biti prijatelji,' posljednje je što je Jose rekao u svom namjerno zamornom izlaganju.