PROBLEMI U HAJDUKU

Na čijoj su strani navijači Hajduka? Pročitajte burne reakcije na Gattusov istup

14.09.2024 u 12:38

Bionic
Reading

Hajduk je u tmurnoj atmosferi dočekao derbi s Dinamom nakon odlaska Nikole Kalinića s pozicije sportskog direktora. Ipak, Splićani su sjajno odigrali derbi i pobjedom (0:1) zasjeli na vrh ljestvice.

Trener Hajduka Gennaro Gattuso javno je nakon sinoćnje utakmice podržao smijenjenog Kalinića. Rekao je da Kalinić nije lažljivac, da ga je on doveo, a za predsjednika Ivana Bilića je izjavio da je lagao o nekim stvarima.

'Situacija je takva kakva je, nemam ja previše vremena razmišljati o razočaranju. Obećane su mi neke stvari, ali nisu ispunjene. Nije istina da Bilić i ja nismo razgovarali 10 dana, nego mjesec dana. U ovom trenutku mogu birati hoću li se boriti ili odustati, a biram borbu', rekao je Gattuso za MAXSport.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Čini se i da su igrači većinom stali uz Kalinića i Gattusa. Vođa momčadi Marko Livaja je poručio kako se nada da će Gattuso ostati, a Ivan Lučić je pobjedu posvetio Kaliniću.

U anketi tportala pitali smo vas tko treba otići. Čak 97 posto čitatelja smatra da to trebaju biti Bilić i Nadzorni odbor, a samo tri posto da Gattuso treba dobiti otkaz nakon sinoćnjeg istupa.

Čini se da su i reakcije navijača na društvenim mrežama u sličnom omjeru.

'Svim navijačima Hajduka je dužnost i obveza stati iza trenera Gattusa i igrača', 'Potpuna podrška Kaliniću i Gattusu', 'Svaka čast Gennaro!', 'Gattuso u glavu! Bravo! Bilić je morao lagati za Pavelina', 'Trener koji je otvoren i iskren', 'Bravo na podršci za Kalinića, istina je istina', 'Gattuso, ovim si me kupio', 'Jučer je Bilić bio 2 razine iznad Gattusa, danas je obrnuto', 'Ne damo trenera!', samo su neki od komentara navijača Hajduka na društvenim mrežama dalmatinskih portala.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +16
Slavlje igrača Hajduka nakon pobjede nad Dinamom 0:1 - Zagreb, 13.9.2024. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac