ŠPANJOLAC BIJESAN

Nadal poludio na organizatore Igara: Ovo je nečuveno!

  • A.H.
  • Zadnja izmjena 28.07.2024 10:19
  • Objavljeno 28.07.2024 u 10:18
Bionic
Reading

Rafael Nadal uspješno je započeo svoje posljednje Olimpijske igre. U paru s Carlosom Alcarazom izbacio je šeste nositelje Argentince Gonzaleza i Moltenija sa 7:6(4), 6:4.

Nadal, osvajač dva olimpijska zlata, danas bi trebao nastupiti u pojedinačnom dijelu olimpijskog turnira, ali još nije donio odluku.

"Još ne znam hoću li nastupiti u pojedinačnom dijelu olimpijskog turnir. Moj tim i ja ćemo sve dogovoriti tijekom nedjelje. Prvenstveno ćemo gledati što je najbolje za Španjolsku i što je najbolji način za osvajanje medalje. Sigurno ćemo donijeti najpametniju odluku", rekao je Nadal koji bi odustajanjem od pojedinačnog turnira prebacio potpuno fokus na parove.

Legendarnog Španjolca, osvajača 22 Grand Slam turnira, razljutili su organizatori natjecanja u Parizu. Kasno sinoć je završio meč, a novi ga čeka već danas od 14 sati.

"Igram u 14 sati! To je nečuveno. Ne razumijem odluku da netko igra u 10 sati navečer i onda sutra u dva popodne."

U prvom kolu pojedinačnog dijela turnira u Roland Garrosu Nadal bi trebao igrati protiv Mađara Martona Fucsovicsa, a ako nastupi i pobijedi drugo kolo bi mu donijelo meč protiv Novaka Đokovića.

"Posljednji ples mene i Đokovića? Ne, zašto bi bio posljednji", dodao je Nadal koji je na terenima Roland Garrosa u karijeri nevjerojatnih 14 puta podizao pehar pobjednika. U karijeri ima pojedinačnu zlatnu olimpijsku medalju osvojenu u Pekingu 2008. godine, ali i u parovima s Marcom Lopezom u Rio de Janeiru 2016. godine.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal