SVI U KRANJČU

Nakon Bišćanova imenovanja trenerom, među Boysima krenula 'mobilizacija'

07.04.2023 u 17:56

Bionic
Reading

U četvrtak se na Dinamovoj klupi dogodila promjena, umjesto Ante Čačića momčad će voditi Igor Bišćan, jedan od onih zbog kojeg će Bad Blue Boysi s još više elana pohoditi utakmice maksimirskog kluba

Svjesni težine situacije, jer momčad je u 'laganom padu', a što je 'glavom' platio i trener Ante Čačić, najžešći Dinamovi navijači poslali su snažnu poruku, ne samo svojim članovima, nego i novom treneru Igoru Bišćanu, koji će na svojoj premijeri očito imati veliku i snažnu podršku.

Dvoboj s Lokomotivom (subota, 17.05 sati MAXSport 1, MAXtv) itekako je važan, jer Dinamo je u posljednjih pet prvenstvenih dvoboja, osvojio samo pet bodova, a Hajduk se primaknuo na itekako dostižnih sedam bodova minusa. I zato je svaka utakmica od velike važnosti.

'Danas u 12 sati na blagajnama stadiona u Kranjčevićevoj počinje prodaja ulaznica za sutrašnju utakmicu.

Loši rezultati u posljednje vrijeme mogu nam samo biti motivacija da sutra napunimo istočnu tribinu stadiona i pomognemo igračima da se iskupe za svoj dio odgovornosti u tim rezultatima.

Računajte na što raniji dolazak pred stadion (pogotovo ako do tad nemate kupljene ulaznice) i uđite svi na vrijeme na tribinu. Ne treba spominjati koliko je važna ova utakmica i zato ćemo glasnom podrškom s istoka u subotu sav fokus staviti na navijanje.

SVI U KRANJČU!

  • +17
Dinamo - Rijeka, 26. kolo SuperSport HNL-a Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

>