PUNO JE POSLA

Nakon debakla u prvom nastupu na klupi Trabzonspora oglasio se Nenad Bjelica

21.04.2023 u 11:32

Bionic
Reading

Moramo vidjeti tko će biti s nama i tko će biti motiviran, rekao je hrvatski stručnjak.

Nenad Bjelica se nakon teškog poraza kod Sivasspora 4:1 u debitantskom nastupu u ulozi trenera Trabzonspora i bizarne situacije koja se dogodila pri vodstvu njegove momčadi 0:1 obratio medijima.

Kao smo već javljali, Bjeličina momčad je povela u 11. minuti preko Markovića, a onda se u 20. minuti dogodio rijetko viđen scenarij i sve je krenulo nizbrdo. Trabzonsporov igrač Jens Stryger Larsen napravio je očigledan prekršaj nad domaćim igračem Hakanom Arslanom, koji je u padu kopačkom pogodio Larsena u glavu.

Potekla je krv, Larsen je zbog rušenja protivnika u čistoj gol situaciji dobio crveni karton, a domaćini penal iz kojeg su izjednačili. Zbog udarca u glavu Larsen je prebačen na pretrage u bolnicu, a njegovi su suigrači s igračem manje potonuli i izgubili 4-1.

Nakon svega Bjelica je rekao:

'Zaslužena pobjeda Sivasspora. Nakon isključenja Larsena nismo mogli igrati kako smo htjeli. Iako smo igrali s desetoricom mogli smo pokazati više volje i želje. Imamo puno posla, moramo raditi. Analizirat ćemo sve i vidjeti gdje smo pogriješili, a to je bilo dobro kako bismo se bolje pripremili za sljedeće utakmice. Prije dolaska u Trabzonspor, razgovarao sam sa svima koji su bili ovdje i dobio sjajne preporuke. Tu sam jer klub ima potencijal. Nije lako riješiti sve probleme preko noći, trebat će nam vremena. Pratit ćemo igrače u nadolazećim utakmicama da vidimo tko će biti s nama i tko je motiviran i spreman za borbu za četiri najbolje momčadi prvenstva.