dirljiva gesta

Nakon ovog poteza Cristiano Ronaldo ne zaslužuje više nijednu grubu riječ

20.12.2017 u 06:39

Bionic
Reading

Portugalski nogometni reprezentativac i napadač Reala Cristiano Ronaldo puno je puta pokazao svoju plemenitu stranu, no ovog puta otišao je korak dalje

Iako mnogi nogometaši svoje donacije i sudjelovanja u humanitarnim projektima žele prikriti, njihova djela ipak dospiju u javnost.

Vjerujemo da je isto bilo i u slučaju Cristiana Ronalda, koji je već mnogo puta pomagao potrebitima, bolesnima, a posebno je slab na djecu.

Tako je ovog puta predstavljen projekt u kojem slavni portugalski nogometaš ima glavnu ulogu, a to je izgradnja dječje bolnice u glavnom čileanskom gradu Santiagu.

  • +11
Cristiano Ronaldo na klupskom svjetskom prvenstvu 2017. Izvor: Reuters / Autor: MATTHEW CHILDS

U priopćenju odvjetničke tvrtke Brafman & Associates iz New Yorka napominje se da će pedijatrija biti dovršena prije 2020. godine.

Talijanski poduzetnik Alessandro Proto također će podržati izgradnju.

  • +7
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez na dodjeli FIFA-inih nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Cristiano je dosad jedini igrač u povijesti koji je osvojio nagradu The Best FIFA za najboljeg igrača na svijetu, a Alessandro je vrlo zadovoljan tom inicijativom', stoji u priopćenju.

Kao što je primijetila Adriana Garcia iz ESPN-a, bolnica u Čileu bit će tek jedna u nizu dječjih bolnica koje će financirati Ronaldo i Proto diljem Južne Amerike.