ISMIJANI CRISTIANO

Ronaldova bahatost dovela je do ovog: Drugo nije mogao niti očekivati!

16.12.2017 u 12:13

Bionic
Reading

Izjava Cristiana Ronalda da je najbolji igrač svih vremena naišla je na negativne reakcije mnogih nogometnih djelatnika i igrača, a sada se pojavio i video uradak koji pokušava osporiti tu tvrdnju...

Portugalski 32-godišnji krilni napadač definitivno je izniman nogometaš, ali fali mu malo skromnosti. Njegova nedavna izjava da se smatra najboljim svih vremena izazvala je uglavnom negativne reakcije drugih nogomentih aktera, a posebno žestok bio je Diego Maradona koji mu je poručio neka bolje šuti.

  • +11
Cristiano Ronaldo na klupskom svjetskom prvenstvu 2017. Izvor: Reuters / Autor: MATTHEW CHILDS

Brojni drugi bivši i sadašnji nogometaši također su se uključili u raspravu i zauzeli stav kontra Ronalda, što nije iznenađenje, jer nitko ne voli bahatost ni oholost.

Ista stvar je i s ljubiteljima nogometa, a jedan od njih dao si je truda da dokaže da Ronaldo nema pravo.

Naime, pojavio se video uradak u kojem je jedan od korisnika Twittera pronašao sve najveće Cristianove promašaje i gafove te ih usporedio s genijalnim potezima Messija, Pelea, Maradone, Iniesta i Cruyffa, uz komičnu muziku i zaključak koji se prepušta onima koji pogledaju te detalje.

Naravno da je riječ o pristranom kutu gledanja na Ronalda koji nema veze s realnošću, no video je svejedno izuzetno popularan, posebno u Kataloniji gdje Portugalca najmanje vole. U svakom slučaju, ništa drugo nakon tvrdnje da je najveći nije mogao niti očekivati...