TO SE NE PROPUŠTA

Nakon potpisa ugovora stižu nove sjajne vijesti vezane uz Marija Mandžukića

05.04.2019 u 08:53

Bionic
Reading

U subotu (18 sati, Arena Sport 4) na rasporedu je veliki derbi talijanskog nogometnog prvenstva, u sklopu 31. kola Serie A Juventus dočekuje Milan

Nakon što je u četvrtak Mario Mandžukić produljio vjernost sa 'starom damom' do lipnja 2021. stigle su nove dobre vijesti vezane uz našeg bivšeg reprezentativca. Hrvatski napadač bit će u kadru za veliki dvoboj s Milanom.

Super Mario se tako vraća u sastav nakon što je propustio prethodni gostujući susret protiv Cagliarija, u kojem je Juventus slavio u utorak 2:0, zbog groznice.

Tijekom dana bit će poznato hoće li ga Massimiliano Allegri koristiti od prve minute ili će najveći ratnik talijanskog prvaka priliku čekati s klupe s obzirom da se tek oporavio.

Osim njega u momčad se vraćaju i napadač Paulo Dybala koji je sanirao probleme s mišićem noge kao i stoper Leonardo Spinazzola koji je zaliječio ozljedu koljena.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

A ako ste prespavali jučerašnji dan (četvrtak) ovdje možete pročitati reakciju Mandžukića poslije potpisivanja ugovora, a koja je oduševila navijače Juventusa.