psk_2

s lošeg na gore

Nakon razdora u svlačionici, gotov je EURO za jednu od najvećih zvijezda Srbije!

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 18.06.2024 17:16
  • Objavljeno 18.06.2024 u 17:16
Bionic
Reading

Srpski nogometni reprezentativac Filip Kostić neće igrati do kraja Europskog prvenstva u Njemačkoj nakon što je ozlijedio koljeno na utakmici protiv Engleske

Prva utakmica na Euru za Srbiju, završila je neslavno, izgubili su od Engleske rezultatom 0:1. Nakon utakmice došlo je do sukoba najveće zvijezde, Dušana Tadića i izbornika Dragana 'Piksi' Stojkovića.

Da bi stvar bila još gora, tijekom prvog poluvremena, 31-godišnji Filip Kostić zbog ozljede morao je napustiti travnjak. Nakon toga, igrač Juventusa obavio je magnetsku rezonancu lijevog koljena koja je otkrila oštećenje kolateralnog ligamenta, što je dovelo do zaključka da Kostić neće moći nastaviti igrati tijekom EURA.

  • +26
Srbija - Engleska, Euro (16.6.2024.) Izvor: EPA / Autor: Christopher Neundorf

Iz Srpskog nogometnog saveza obavijestili su da je predviđeno vrijeme oporavka dva tjedna, što znači da se Kostić neće moći vratiti na prvenstvo. On će nekoliko dana ostati u Njemačkoj, nakon čega će napustiti kamp reprezentacije i nastaviti rehabilitaciju.

Srbija ima još dvije utakmice u skupini C: protiv Slovenije 20. lipnja i protiv Danske 25. lipnja. Kostić je dosad za reprezentaciju odigrao 64 utakmice i postigao tri gola.

Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal