BAJKA LEICESTERA

'Naši navijači sanjaju i mi ih ne želimo probuditi!'

22.12.2015 u 15:40

Bionic
Reading

Trener Leicestera Claudio Ranieri uoči obračuna s Liverpoolom na 'Boxing Day' najavio je pokušaj nastavka čudesne serije njegove momčadi...

Mali klub kojeg vodi talijanski strateg ušao je u briljantnu seriju od sedam pobjeda iz osam utakmica te čvrsto drži vrh Premiershipa, što se uoči sezone nije nadao baš nitko.

Na krilima sjajnog napadačkog dvojca kojeg čine Vardy i Mahrez Leicester City iz tjedna u tjedan oduševljava englesku javnost, no pravi izazovi tek slijede. Na 'Boxing Day' ide na Anfield kod Liverpoola, a tri dana kasnije dočekuje Manchester City.

'Ponosan sam na svoje igrače i publiku. Naši navijači sanjaju i mi ih ne želimo probuditi. Moramo uživati u ovome, igrati slobodno i bez pritiska. Kad svijet priča o vama, trebaš uživati,' izjavio je Claudio Ranieri uoči novih izazova za 'lisice'.

Talijan priznaje da Liverpool ima jednako dobre, ako ne i bolje nogometaše od njegovih zvijezda i odličnog trenera u liku Jürgena Kloppa. No, ako je ikako moguće, pokušat će izvući novi trijumf u subotu.

Što se našeg Kramarića tiče, on i dalje ima tek jedan ulazak s klupe u Premiershipu i ove zime trebao bi promijeniti sredinu.