od 23. do 25. kolovoza

NAŠK Našice organizira ljetni kamp u suradnji s GNK Dinamo Zagreb i poziva sve buduće nogometne zvijezde na sudjelovanje

30.07.2024 u 12:55

Bionic
Reading

Nogometni klub NAŠK Našice, u suradnji s GNK Dinamo Zagreb, s velikim zadovoljstvom najavljuje ljetni nogometni kamp koji će se održati od 23. do 25. kolovoza 2024. godine na terenima NK NAŠK

Ovaj uzbudljivi sportski događaj predstavlja jedinstvenu priliku za dječake i djevojčice u dobi od 7 do 18 godina da usavrše svoje vještine pod stručnim vodstvom vrhunskih nogometnih stručnjaka, bez obzira na njihovu razinu iskustva. Tijekom tri dana, zainteresirani mladi talenti će raditi s više od petnaest iskusnih trenera iz klubova GNK Dinamo Zagreb i NK NAŠK, koji će im prenijeti najnovije tehnike i taktike nogometne igre, koje bi ih mogle vinuti među svjetske nogometne zvijezde.

Cilj je pružiti svim polaznicima nezaboravno iskustvo, razviti njihove nogometne vještine i potaknuti još veću ljubav prema nogometu.

Program kampa obuhvaća pet treninga organiziranih prema programu Nogometne Škole Dinamo. Treninzi će se odvijati dva puta dnevno, a finalna aktivnost svih sudionika bit će međusobna utakmica u kojoj će mladi igrači moći demonstrirati naučeno i odmjeriti snage. Igrači će dobiti majice za trening, diplome, snackove i osvježenje, a na kraju kampa i druženje uz prigodni domjenak. Također, polaznici će dobiti cjeloživotne uspomene u obliku fotografija s treninga i utakmica koje će napraviti službeni fotograf kampa.

Cijena kampa je 90 eura, a prijave su otvorene do 09. kolovoza ili do popunjavanja broja polaznika. Za sve dodatne informacije i prijave, zainteresirani se mogu javiti na broj 091 567 9137.

NK NAŠK Našice natječe se u 3. nogometnoj ligi - istok gdje je u zadnje dvije sezone ostvario plasman na treće i sedmo mjesto. Strategija NAŠK-a je razvoj mladih igrača i plasiranje najboljih u lige i klubove višeg ranga. U zadnje tri sezone, iz Našica su igrači odlazili u klubove poput Cibalije, Marsonije, Vukovara 1991, Dubrave Tim Kabel i druge koji se natječu u 1. i 2. n nogometnoj ligi.

Svakako najpoznatiji nogometaš koji je ponikao u NAŠK-u iz Našica je Toni Fruk, današnji nositelj igre NK Rijeka, koji je od ovog ljeta dobio i dodatnu čast, broj 10 na dresu.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za razvoj, druženje i zabavu u sklopu ljetnog nogometnog kampa!