zabrinuti zbog obrane

Navijači Arsenala digli glas: Zadnje što nam sada treba je Perišić...

29.01.2019 u 18:21

Bionic
Reading

Dolazak Ivana Perišića u London vruća je tema posljednjih dana u britanskim medijima, no navijači Arsenala na društvenim mrežama naglašavaju da su klubu potrebna pojačanja u obrani, a ne u napadu...

Podsjetimo, naš 29-godišnji krilni napadač nezadovoljan je u Interu i iz milanskog kluba su priznali kako je zatražio odlazak već ove zime, zbog čega nije igrao na posljednjoj utakmici protiv Torina.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vjeruje se da je za Perišića zainteresiran Arsenal i da mu se smiješi ogromna plaća od 13 milijuna eura godišnje, dok bi jednako nezadovoljni Mesut Özil trebao otići na drugu stranu, u milanski klub u sljedeća dva dana.

U Interu još uvijek nisu zadovoljni onime što im Englezi nude pa je pitanje hoće li se ovaj posao realizirati, a javili su se na društvenim mrežama navijači Arsenala koji smatraju da u ovom trenutku momčadi ne treba Ivan Perišić, već pojačanja u obrani.

Naime, Arsenal je primio već 32 gola u Premiershipu, gotovo tri puta više od vodećeg Liverpoola i to je glavni razlog zašto se nalazi na petom mjestu i mogao bi mu ponovo pobjeći plasman u Ligu prvaka. Slabosti su se pokazale i u FA kupu gdje mu je Manchester United utrpao tri komada, a publika sve manje vjeruje Koscielnyju, Kolašincu, Sokratisu i ostalim iz zadnje linije.

'Perišić bi bio sjajno pojačanje za Arsenal. Zamislite njega, Aubameyanga, Lacazettea i Özila kako drže ruke na bokovima nakon još jednog primljenog pogotka zato što nam je obrana s*anje,' tvit je jednog navijača koji se brzo proširio društvenim mrežama i postao iznimno popularan.

Skeptičnost navijača definitivno neće omesti upravu Arsenala pri ovom poslu, no otpor Intera u sljedeća dva dana bi možda mogao...