RAZOČARANI SU

Navijači Hajduka vrijeđaju Perišića: 'Srami se, izdajniče! Nikad više nećeš na Poljud'

13.08.2024 u 17:43

Bionic
Reading

Ivan Perišić napušta Hajduk nakon samo pola godine i 12 odigranih utakmica. Perišić, koji u ugovoru ima klauzulu da može otići ovog ljeta za 200 tisuća eura, odlazi nakon sukoba s trenerom Gennarom Gattusom.

'Znalo se od prvog dana da Ivan vjerojatno ostaje do kraja ljeta. ažalost, u posljednjih nekoliko dana došlo je do nesuglasica koje su rezultirale sporazumnim dogovorom te su obje strane u mirnom tonu zaključile kako se suradnja neće nastaviti. U narednim danima ćemo donijeti odluku hoće li razlaz biti u formi transfera ili sporazumnog raskida ugovora', objavio je Hajdukov sportski direktor Nikola Kalinić.

Navijači Hajduka bijesni su na 35-godišnjeg hrvatskog reprezentativca jer smatraju da je iskoristio splitski klub samo kako bi se oporavio od teške ozljede i konkurirao za nastup na Europskom prvenstvu.

'Iskoristio Hajduk maksimalno da se oporavi do Eura kada ga nitko nije htio, planski odrađeno i onda od*eb. Strašan reprezentativac bio, ali ovo je ružan potez. Perke Hajduku si dao jedno veliko ništa, ružno', 'Velika je razlika između Livaje i Rakitića koji su odbacili velike novce da bi igrali u Hajduku i Perišića kojem je Hajduk poslužio samo da se oporavi od ozljede. Takvi igrači Hajduku ne trebaju', 'Lako što je pljunuto nama u facu, pljunuto je Hajduku, a to boli više nego ovo prvo', 'Hvala ti Perišiću za ništa... Hajduk je bio i bit će, a ti se srami dok hodaš ulicama svoga grada', 'Izdajnik! Iskoristio je klub i izdao je navijače. Nikad više na Poljud!', 'Podrška treneru i da svi ovako završe koji se tako ponašaju kao Perišić. A da je ovo neki gubitak Hajduk ne vjerujem s obzirom na pokazano od Perije', 'Brekalo je ispao gospodin za tebe', 'Perišiću odmah raskid ugovora i doviđenja. Jedan je Marko Livaja', samo su neki od komentara ljutiti hajdukovaca na službenom profilu splitskog kluba.

Podsjetimo, Gattuso je izbacio Perišića iz momčadi za utakmicu s Lokomotivom, a nakon susreta je otkrio da je Perišić sam zatražio transfer prije 20-ak dana. Nakon toga većina navijača stala je na Gattusovu stranu i počela vrijeđati hrvatskog reprezentativca na društvenim mrežama.