NA UDARU NAVIJAČA

Perišića vrijeđaju nakon Gattusove izjave: 'Sram te bilo! Gdje ti je obraz?!'

12.08.2024 u 09:56

Bionic
Reading

Ivan Perišić izbačen je iz momčadi Hajduka nakon sukoba s trenerom Gennarom Gattusom. Hrvatski reprezentativac propustio je utakmicu s Lokomotivom (1:1).

Nakon utakmice u Kranjčevićevoj Gattuso je otkrio da mu je Perišić još ranije rekao da želi otići iz Hajduka. Podsjetimo, Perišić ima klauzulu prema kojoj može otići iz Hajduka za 200 tisuća eura.

'Prije 20 dana došao je moj ured i rekao da bi želio otići. Ako netko ne želi ostati, onda moram respektirati ostatak ekipe, a u svlačionici postoje pravila koja se moraju poštovati. Dao sam mu šansu da igra, 20 minuta, 35 minuta, 65 minuta. Ako neki igrač izrazi želju da želi otići može dovesti do krivih razmišljanja. Ovo nije zatvorena priča. On je i dalje tu', rekao je Gattuso.

Nakon te izjave većina navijača Hajduka stala je na Gattusovu stranu, a neki su na društvenim mrežama počeli i vrijeđati Perišića.

'Sutra odmah papire uzmi. Nemoj čekati klauzulu, samo nestani i sram te može biti. Došao si da iskoristiš Hajduk. Jednom si već to napravio kad si otišao a ovo sad... Srami se', 'Je li moguće da si nas koristio samo da se rehabilitiraš i zaigraš na Euru??? Di je Obraz??', 'Ako ti se ide, nitko te ne drži u klubu. Svakako nisi puno pridonio od dolaska, a svejedno smo te voljeli i cijenili i suze od sreće ronili kad si došao ovdje', 'Maži palačinke s Dalićem. Svakako si samo radi repke i došao u Hajduk… sram te bilo', 'Arrivederci', 'Kako te nije sram?!', 'Idi i ne vraćaj se u Split!', Pošto obraz?', 'Ako je istina ovo što trener kaže, hvala i doviđenja', samo su neki od komentara ljutitih navijača na Perišićevom Instagramu.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport