kratko i jasno

Perišić se oglasio u 'sitnim satima'; poslao je poruku momčadi nakon što je izbačen!

11.08.2024 u 02:53

Bionic
Reading

Perišić, koji ove sezone nije uspio pronaći svoju formu, neće konkurirati za utakmicu protiv Lokomotive, a njegov povratak u sastav još uvijek je neizvjestan.

Uoči ključnog susreta između Hajduka i Lokomotive u drugom kolu SuperSport HNL-a, trener Gennaro Gattuso donio je iznenađujuću odluku o isključenju Ivana Perišića iz momčadi zbog nediscipline. Perišić je ove sezone upisao četiri nastupa, odigravši ukupno 149 minuta, no unatoč tome nije uspio ostvariti značajniji utjecaj na igru.

U posljednjem susretu protiv Ružomberoka na teren je ušao tek u posljednjih 30 minuta. Ovo nije prvi put da je Gattuso poduzeo ovakve mjere; ranije je zbog sličnih razloga iz momčadi izbacio Emira Sahitija uoči gostovanja na Farskim otocima, no Sahiti se brzo vratio u sastav za sljedeću utakmicu protiv Slaven Belupa.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Ivan Perišić se u 'sitne sate' oglasio na Instagramu, gdje je podijelio svoju poruku:

'Današnja utakmica je izuzetno važna, i ne želim narušavati mir momčadi i kluba skretanjem pažnje na sebe. Sretno cijeloj ekipi, a o onome što se dogodilo možemo razgovarati poslije. HŽV.'

Ove zime Perišić se pridružio Hajduku kako bi, nakon oporavka od teške ozljede i operacije, bio u što boljoj formi za Euro. U ljeto 2022. prešao je u Tottenham kao slobodan igrač iz Intera, gdje je u 50 utakmica postigao jedan gol i upisao 14 asistencija. Kao igrač Tottenhama se privremeno vratio u Hajduk do kraja sezone.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Po dolasku u Split, Perišić je potpisao ugovor s Hajdukom koji traje do ljeta sljedeće godine, a automatski je aktiviran 4. srpnja. U ugovoru postoji klauzula koja mu omogućava da napusti Hajduk nakon 29. kolovoza, uz odštetu od 200.000 eura. Nakon dugotrajnog oporavka, Perišić se u proljeće vratio na teren u dresu Hajduka, odigravši osam utakmica i postigavši jedan gol.

Sudbina Ivana Perišića još uvijek je nepoznata jer su mu vrata od londonskog kluba gotovo zatvorena.