NE PUTUJE U ZAGREB

Otkriveno zašto je Perišić izbačen iz momčadi Hajduka

11.08.2024 u 12:03

Bionic
Reading

Ivan Perišić propustit će današnju utakmicu (18.30 sati, MAXTV, MAXSport 1) Hajduka protiv Lokomotive. Hrvatski reprezentativac izbačen je iz momčadi splitskog kluba nakon posljednjeg treninga.

Hajduk se nije oglasio o razlozima Perišićevog izbacivanja, ali Dalmatinski portal doznaje što se dogodilo i tvrdi da nije riječ o nedisciplini ili nesuglasicama s ostatkom momčadi.

'Nije Perišić ni kasnio, ni rekao nešto treneru pred igračima, ali njegov govor tijela tijekom treninga očito se nije dopao treneru Gennaru Gattusu. Igrač može biti zadovoljan ili nezadovoljan minutažom, ali trener je taj koji će odrediti hoćeš li u Ružomberoku igrati dvadesetak minuta i jesi li starter protiv Lokomotive.

Gattuso i Perišić su nakon treninga razgovarali. Što se tu dogodilo, kako je tekao razgovor, te zašto je Talijan došao do zaključka da ga ostavlja u Splitu, to znaju samo njih dvojica. Ali jako je bitno naglasiti da nediscipline i sukoba na treningu nije bilo', piše Dalmatinski portal.

Podsjetimo, Perišić se sinoć oglasio na Instagramu.

'Danas je važna utakmica i ne pada mi na pamet remetit momcima i klubu mir tako da skrećem pažnju na sebe. Sritno ciloj ekipi, a o onome što se dogodilo možemo nakon toga. HŽV!'