POPIS ZA LIGU NACIJA

Navijači iznenađeni Dalićevom odlukom; ne mogu vjerovati koga je izostavio s popisa

19.08.2024 u 12:29

Bionic
Reading

Zlatko Dalić objavio je popis nogometaša na koje računa za utakmice Lige nacija protiv Portugala i Poljske.

Hrvatska novo izdanje Lige nacija otvara 5. rujna u Lisabonu, a samo tri dana kasnije bit će domaćin Poljacima u Osijeku. Podsjetimo, u skupini je i Škotska.

Nekolicina navijača nezadovoljna je Dalićevim popisom. U komentarima ispod HNS-ovih objava smatraju da je nepošteno zvati Ivana Perišića, koji je ostao bez kluba nakon svađe s Hajdukovim trenerom Gennarom Gattusom, a Marku Pjaci (Dinamo) i Marcu Pašaliću (Rijeka) uručiti samo pretpozive.

'Zove Perišića umjesto Pjace?! Je li realno ovo?!', 'Ovo je bila prilika izborniku da napravi reset i ponovno je propustio. Koliko god je Perišić zadužio domovinu u prošlosti, za reprezentaciju moraju igrati samo potpuno spremni i u formi', 'Zašto Pjaca i Pašalić nisu dobili poziv? Opet igramo bez klasičnog krila', 'Perišić? Lik bez kluba, utakmicu nije odigrao od lipnja', 'Dalić kaže da će igrati najspremniji, a onda pozove Perišića', 'Mišić opet ni na pretpozivu?!', 'Zašto je Marco Pašalić u nemilosti izbornika? Jedini igrač koji je okomit, brz, takvih igrača nemamo. Minute nije dobio na Euru, a sad pretpoziv', 'Pašalić treba biti u prvih 11', 'Dođoh, vidjeh, dobro se nasmijah...', samo su neki od komentara razočaranih navijača.