ZA RUJANSKE UTAKMICE

Izbornik Dalić objavio popis; sada se zna što je s Modrićem, ali i Perišićem

19.08.2024 u 12:03

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je ovog ponedjeljka popis igrača na koje računa za predstojeće rujanske oglede u Ligi nacija. Naravno, popis se očekivao s nestrpljenjem, jer iz reprezentacije su otišli Marcelo Brozović i Domagoj Vida, a strahovalo se i kakvu će odluku donijeti Luka Modrić

Hrvatska nogometna reprezentacija neslavno je okončala nastup na Euru, a kojeg je domaćin bila Njemačka. Sa samo dva osvojena boda, ali i dosta pehova, odnosno primljenih golova u sudačkoj nadoknadi protiv Italije i Albanije, Hrvatska nije prošla skupinu.

Po okončanju nastupa, sve je zanimalo tko će se oprostiti od Vatrenih, a pitanje je bilo hoće li Luka Modrić nastaviti voditi ovu momčad. U međuvremenu su se od najdražeg dresa oprostili Domagoj Vida i Marcelo Brozović, a s današnjim popisom doznali smo ostaje li i Luka Modrić.

Naravno, Luka Modrić ostaje, a zanimljivo je bilo i po pitanju Ivana Perišića, s kojim je, kao što znamo, Hajduk raskinuo ugovor.

Popis igrača za utakmice protiv Portugala i Poljske:

  • Vratari: Dominik Livaković, Dominik Kotarski, Nediljko Labrović
  • Obrambeni: Joško Gvardiol, Duje Ćaleta-Car, Borna Sosa, Josip Stanišić, Josip Šutalo, Marin Pongračić, Martin Erlić
  • Vezni: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Pašalić, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Luka Sučić, Kristijan Jakić, Martin Baturina, Petar Sučić
  • Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Ante Budimir, Igor Matanović
  • Pretpozivi: Borna Barišić, Marko Pjaca, Ivica Ivušić, Marco Pašalić, Nikola Moro, Toni Fruk, Robert Ljubičić