PAD

Nekada je harao europskim nogometom, sad ide u trećeligaša: Ne razumijem...

01.10.2024 u 13:17

Bionic
Reading

'Ne razumijem te predrasude. Svađao sam se s nekim trenerima, ali svi se svađaju. Nikada nisam uništio nijednu svlačionicu. Danas se priča o dopingu, aferama s drogom, klađenju, a ja sam se uvijek klonio tih stvari. Šta sam to ja ozbiljno učinio?'

Mario Balotelli pregovara sa španjolskim trećeligašem Intercityjem. Ostvari li se suradnja, bit će to definitivno najniža točka karijere nekad slavnog talijanskog reprezentativca.

Balotelli je s Italijom 2012. došao do finala Eura, s Manchester Cityjem osvojio čuvenu titulu 2012., a sudjelovao je i u povijesnom osvajanju trostruke krune s Joseom Mourinhom i Interom dvije godine ranije. Igrao je, između ostalih, za Milan, Liverpool i Marseille.

Međutim, Balotelli nema klub otkako se rastao s Adana Demirsporom, a kroz karijeru je stvorio reputaciju buntovnika i problematičnog igrača. On sam se, recimo, ne slaže s tim tumačenjem.

'Ne razumijem te predrasude. Svađao sam se s nekim trenerima, ali svi se svađaju. Nikada nisam uništio nijednu svlačionicu. Danas se priča o dopingu, aferama s drogom, klađenju, a ja sam se uvijek klonio tih stvari. Šta sam to ja ozbiljno učinio?', rekao je nedavno u intervjuu za DAZN.