teška ozljeda

Nenad Bjelica otkrio u kakvom je stanju Mislav Oršić: Vijesti nisu nimalo dobre...

17.08.2023 u 17:53

Bionic
Reading

Mislav Oršić (30) je na samom završetku priprema sa svojim Trabzonsporom doživio tešku ozljedu ligamenata koljena. Prošlo je gotovo mjesec dana od tog nemilog događaja, Oršić je u međuvremenu operiran i započeo je rehabilitaciju, ali...

Nenad Bjelica je na samom startu nove sezone turskog nogometnog prvenstva sa svojim Trabzonsporom na domaćem terenu upisao pobjedu 1:0 protiv Antalyaspora, a ovog vikenda ga čeka težak ispit. U subotu 19. kolovoza Trabzon u 2. kolu gostuje kod Galatasaraya.

Najavio je Bjelica taj derbi protiv aktualnog prvaka, a najvažnija tema bile su ozljede u redovima Trabzonspora zbog kojih i dalje traže pojačanja.

'Treba nam novi stoper, a tražimo i pojačanje u napadu, veznom redu i na krilnim pozicijama. Planiramo dovesti još četiri ili pet novih igrača. Vidjet ćemo što će na kraju biti', otkrio je Bjelica, a morao se osvrnuti i na stanje s Mislavom Oršićem.

Hrvatski je reprezentativac posljednjih dana priprema ozlijedio ligamente koljena te je završio na operaciji. Istina, započeo je Oršić s oporavkom, ali Nenad Bjelica nije imao ništa dobrog za objaviti.

'Oršić? Vijesti nisu nimalo dobre...', kazao je Bjelica te pojasnio:

'Liječnička ekipa kaže kako će se Oršić u najboljem slučaju na teren vratiti tek sredinom siječnja iduće godine.'

Jasno da je ovo težak udarac za Trabzon jer je Oršić trebao biti jedan od vođa ove momčadi na terenu. Udarac je ovo i za 'vatrene' jer je pitanje kad će se uopće Oršić vratiti u ritam utakmica i hoće li uopće biti spreman za Euro 2024. godine. Kvalifikacije će sigurno propustiti jer posljednja je utakmica na rasporedu 21. studenog protiv Armenije...