pogledajte reakcije

Nevistić je redao sjajne obrane no niti to nije bilo dovoljno obrani Dinama

21.09.2024 u 19:21

Bionic
Reading

Dinamo je u 7. kolu SuperSport HNL-a gostovao u Koprivnici kod Slaven Belupa. Utakmicu ste mogli gledati na MAXSport1 (MAXtv) a tekstualni prijenos uz video golova i najboljih prilika ste mogli pratiti na tportalu.

Na utakmici između Slaven Belupa i Dinama u Koprivnici, Bruno Petković našao se u središtu pažnje zbog sukoba s Agbekpornuom nakon prekršaja, zbog čega su obojica zaradila žute kartone. Samo nekoliko trenutaka kasnije, u 29. minuti, Petković je postigao pogodak kojim je Dinamo došao u vodstvo.

  • +32
Slaven Belupo - Dinamo (21.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar

Međutim, Slaven Belupo je uspio izjednačiti u 45.+1 minuti kada je Ljuban Crepulja preciznim udarcem vratio svoju momčad u igru. Drugo poluvrijeme nastavilo se u tvrdom ritmu, s obje ekipe fokusirane na obranu. Slaven je imao veliku priliku za preokret u 55. minuti, kada je Ilija Nestorovski sjajno zapucao, no Dinamov vratar Ivan Nevistić briljantno je obranio, spriječivši domaćine da preuzmu vodstvo.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Nevistić je još jednom bio heroj Dinama u 61. minuti, kada je obranio snažan udarac Crepulje. Slaven je preokrenuo utakmicu u svoju korist pogocima Ivana Dolčeka u 74. minuti i Ilije Nestorovskog u 77. minuti, osiguravši tako pobjedu domaćina.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport