AKO JE TO ISTINA...

Nevjerojatna vijest iz Madrida; evo što je Ronaldo zatražio od Reala!

30.12.2017 u 09:27

Bionic
Reading

Postalo je već uobičajeno da približavanjem prijelaznog roka počinju špekulacije oko navodnog nezadovoljstva Cristiana Ronalda u Realu te njegovim mogućim bijegom iz Madrida

Tradicija nije iznevjerna ni uoči ovog zimskog prijelaznog roka. Opet se spominje odlazak prve zvijezde iz kraljevskog kluba. Strani mediji pišu o neslaganju Ronalda i predsjednika Florentina Pereza koje je došlo do razine na kojoj pomirdba nije moguća odnosno da njih dvojica uopće ne razgovaraju.

Ono što pomalo zvuči nevjerojatno da je Ronaldo sam krenuo u akciju i da je zatražio od uprave Reala da odšetni zahtjev smanji za čak deset puta. Naime, portugalski napadač ima odštetnu klauzulu od milijardu eura u slučaju da ga netko poželi kupiti za vrijeme trajanja ugovora (do ljeta 2021.), a službeno najbolji nogometaš svijeta smatra da je razumna cijena maksimalno 100 milijuna.

  • +11
Cristiano Ronaldo na klupskom svjetskom prvenstvu 2017. Izvor: Reuters / Autor: MATTHEW CHILDS

Cijelu tu situaciju pozorno prate Manchester United i PSG koji ni ne skrivaju kako bi voljeli vidjeti Ronalda u svojoj svlačionici, a ni sam Portugalac nije imun na njihov zov.

Ima li istine u ovakvim glasinama vidjet će se u siječnju kada počinje nogometna tržnica, ali u prošlosti je Ronaldo već par puta seljen sa Santiaga Bernabeua, a nije se dogodilo baš ništa.

Cristiano Ronaldo - 53 gola u 2017.