prisjetio se 2013. godine

Neymarov život kao videoigrica: Bilo me je sram obratiti se Messiju

03.07.2017 u 09:21

Bionic
Reading

Odlični brazilski nogometaš Neymar, koji je 2013. godine stigao na Nou Camp, dio je ubojitog napadačkog trojca zvanog MSN s Messijem i Suarezom. No iako se na Nou Campu sada osjeća kao neizostavan dio kluba, poslije dolaska u Barcelonu baš i nije bilo tako

Iako se o Neymaru, još dok je igrao za brazilski Santos, pisalo kao o nadolazećoj zvijezdi, ovaj sjajni Brazilac sjetio se 2013. godine i transfera u Barcelonu.

Priznao je da su mu prvi dani na Nou Campu bili - nelagodni.

  • +6
Neymar Izvor: Reuters / Autor: Sergio Perez

'Ušao bih u svlačionicu, pogledao na jednu stranu i vidio Messija, onda na drugu, a tamo su bili Xavi, Iniesta, Pique i Dani Alves...Osjećao sam se kao da sam u videoigrici', izjavio je Neymar za brazilsku emisiju 'Caldeirão do Huck'.

'Jedan dan sam s tom momčadi igrao videoigrice, sljedećeg dana već sam bio u njihovu društvu i gledao ih na treninzima', rekao je Brazilac te nastavio:

'Prvi mjesec mi je bilo izuzetno nelagodno, ustvari čak i sram razgovarati s Messijem. Ti su igrači bili moji idoli.'

  • +3
Neymar je stigao u Barcelonu Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Njegov transfer praćen je s velikom pozornošću, a sjećamo se da su mu društvo na predstavljanju pravili golobradi prijatelji.

'Da, dolazak u Europu nikome nije jednostavan, a pogotovo ne mladom igraču. I uz mene su bili svakakvi ljudi, ali zahvaljujući prijateljima, suigračima i obitelji, uspio sam se koncentrirati na nogomet. Jer morao sam početi od nule, a sve ono što sam dotad napravio u Brazilu u Europi nije značilo ništa', zaključio je Neymar.