UOČI MILANA

Nezadovoljni Davor Šuker smiruje tenzije i poručuje..

14.11.2014 u 11:05

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker spakirao je stvari, otputio se iz Londona i okrenuo se nedjeljnoj utakmici s Italijom u Milanu

Nakon što je dogovorena prijateljska utakmica s Argentinom, predsjednika HNS-a Davora Šukera - nije bilo u javnosti. Vodila se polemika - je li nam ta utakmica trebala ili ne, te zašto baš s C postavom idemo na svjetskog doprvaka. No, nakon što je sve završilo odnosno Hrvatska doživjela podnošljiv poraz od 1:2, ali i odigrala hrabru utakmciu, Davor Šuker - je progovorio. Pohvalio je mlade igrače ali i zamjerio izborniku Kovaču na takvom sastavu zbog kojeg će premija biti kudikamo manja.

Ali i pozvao na - primirje do ponedjelja i(li) utorka odnosno dok ne prođe utakmica u Milanu.

No, tko zna - ako je suditi prema raspoloženju koje vlada u momčadi čemu je pridonijelo i solidnih 1:2 pomlađene momčadi protiv super-zvijezda Messija, Di Marije i Agüera, možda i Šuker na tom sastanku bude - bolje volje. Tim prije što utakmicu u Milanu ne doživljava kao - odlučujuću.

'Utakmica protiv Italije neće biti presudna. Istina, bili bi presretni da uzmemo tri boda, ali ne zanosimo se', rekao je Šuker a kojeg prenosi kineska agencija Xinhua.

Italija i Hrvatska vodeće su momčadi skupine H.

'Očekujemo tešku utakmicu na prepunom San Siru, a neka bolji pobijedi'.

Šuker se nada da bi ova Hrvatska mogla ponoviti uspjeh iz 1994. godine kada je Hrvatska pobijedila 2:1.

'Italija je favorit, ali idemo u Milano s nadom da možemo napraviti izenanđenje, baš kao i mi 1994. godine, kada sam postigao dva gola u Palermu'.