šteta!

Ništa od spektakla u Zagrebu; Plazibat se ozlijedio i otkazao nastup u Areni!

19.08.2024 u 19:43

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat zbog ozljede je otkazao nastup 21. rujna u zagrebačkoj Areni na borilačkoj priredbi Glory 95, objavila je velika svjetska kickboxing organizacija, nizozemski Glory.

Nakon što je u lipnju prošle godine slomio ruku u borbi za naslov privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije, Antonio Plazibat je trebao ponovno ući u ring 21. rujna na borilačkom spektaklu 'Glory 95'. Nažalost, zbog nove ozljede lakta bio je prisiljen otkazati svoj nastup u zagrebačkoj Areni.

'Prema uputama liječnika, Plazibat je morao odustati od borbe protiv Levija Rigtersa,' stoji u službenom priopćenju.

Plazibat se oglasio i na društvenim mrežama:

'Nažalost, imam loše vijesti. Morao sam se povući iz ove borbe zbog nove ozljede lakta. Molio sam doktore da mi dopuste nastupiti, jer je ova borba trebala biti vrlo važna za mene. Trebala se održati u Hrvatskoj, naporno sam radio da bi se Glory održao ovdje. Nažalost, neću se moći boriti. Vratit ću se, ali ne sada,' rekao je Plazibat.

'Dobra vijest je da će se Glory ipak održati 21. rujna u Zagrebu. Dođite i podržite ovaj događaj, ja ću također biti tamo kako bih podržao sve borce i ovu priredbu,' dodao je.

Podsjetimo, najbolji hrvatski kickboksač u lipnju prošle godine u Rotterdamu, u borbi za naslov privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije, izgubio je od Nizozemca nigerijskih korijena Tariqa Osara nokautom u petoj rundi. Osaro mu je na kraju prve runde slomio ruku jednim udarcem, no Plazibat je nastavio borbu.