ZANIMLJIVA USPOREDBA

Nizozemci Perišićev dolazak u PSV dočekali na nož, evo što zamjeraju

17.09.2024 u 16:26

Bionic
Reading

Nakon odlaska iz Hajduka Ivan Perišić je konačno našao novi klub, no nisu svi oduševljeni njegovim doaskom

Ivan Perišić, 35-godišnji hrvatski nogometni reprezentativac, uskoro bi trebao postati novi igrač nizozemskog prvaka PSV-a.

Kako smo javljali, ovaj iskusni nogometaš, koji je nedavno napustio Hajduk, trenutačno je slobodan igrač i očekuje se da će, nakon prolaska liječničkih pregleda, službeno potpisati ugovor s PSV-om.

Iako je Perišić tijekom karijere ostvario vrhunske uspjehe, neki nizozemski nogometni podcasteri izražavaju skepsu prema ovom transferu, uspoređujući ga s praksom turskih klubova koji često dovode velike zvijezde na zalasku karijere.

'Ugovor će vjerojatno biti jednogodišnji. Postoje još neke stvari koje se moraju dogovoriti, ali ono najvažnije je usuglašeno', otkrio je Rik Elfrink, novinar koji prati zbivanja u PSV-u.

Zanimljivo, podcasteri su se dotaknuli i njegovog kratkog boravka u Hajduku, gdje je došlo do navodnog sukoba između Perišića i trenera Gennara Gattusa. Prema njihovim komentarima, dvojica jakih karaktera nisu mogla surađivati u istoj svlačionici, što je dovelo do brzog raskola.

Spominje se i kuriozitet da je Gattuso igračima nakon pobjede nad Dinamom kupio iPhone 16.

Standings provided by Sofascore