šok i nevjerica

Nova sramota Hajduka; 'bili' su već za Veliku Gospu opet ispali iz Europe

15.08.2024 u 23:05

Bionic
Reading

Nogometaši splitskog Hajduka svoj nastup u kvalifikacijama Konferencijske lige završili su 1:0 domaćim porazom od slovačkog Ružomberoka u uzvratnom susretu 3. pretkola

Kako je prva utakmica prije tjedan dana u Slovačkoj završila bez golova, Ružomberoku je jedan gol bio dovoljan za prolaz.

A taj gol nije zabio nitko od igrača Ružomberoka već je Zvonimir Šarlija u samom otvaranju dvoboja, u 5. minuti, nespretnom reakcijom zatresao vlastitu mrežu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

I u najavi utakmice bilo je naglašeno kako je Ružomberok najopasniji nakon udaraca iz kuta, a upravo nakon kornera gosti su i došli do gola. Nakon što je njihov napadač bio najviši u skoku, lopta je pala u peterac gdje je Šarlija pokušao izbiti loptu, ali ju je zahvatio na način da je ona završila u samom kutu gola.

Hajduk je do kraja prvog poluvremena stvorio nekoliko odličnih prilika, ali ni Pukštas ni Livaja niti Banda pa i Melnjak nisu znali pronaći put lopti do mreže iza sjajnog golmana gostiju Fruhwalda.

  • +53
Hajduk - Ružomberok, Konferencijska liga, 3. pretkolo, 15.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

U drugom poluvremenu Ružomberok se povukao u "bunker" kojega Hajduk nije znao probiti.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Ostaje žal za ovakvim oproštajem Hajduka od Europe jer ga je u slučaju prolaska u 4. pretkolu očekivao dvoboj s armenskom Noom koja je uspjela izbaciti mnogo opasniji grčki AEK.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX sport
  • +14
Hajduk - Ružomberok, igrači Hajduka nakon poraza, 15.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic