IZ LOŠEG U GORE

Nove vijesti iz Barçe; čini se da je Olmova situacija puno gora nego što se mislilo

16.09.2024 u 12:59

Bionic
Reading

Iako su prve vijesti iz Španjolske sugerirale kako je riječ o lakšoj ozljedi te da će bivši dinamovac pauzirati tek tjedan dana, čini se da su prve prognoze bile u krivu

Dani Olmo ozlijedio je mišić desnog bedra u katalonskom derbiju protiv Girone u nedjelju (4-1) zbog čega će morati pauzirati najmanje četiri tjedna, objavio je njegov klub u ponedjeljak.

Iako su prve vijesti iz Španjolske sugerirale kako je riječ o lakšoj ozljedi te da će bivši dinamovac pauzirati tek tjedan dana, čini se da su prve prognoze bile u krivu.

'Dani Olmo je ozlijedio biceps desnog bedra, oporovak će trajati između četiri i pet tjedana', objavio je katalonski klub.

Olmo će tako propustiti sljedeće Barçine utakmice, među kojima su i prva dva kola Lige prvaka protiv Monaca u četvrtak i Young Boysa 1. listopada te reprezentativne oglede u listopadu.

Strijelac treći put u tri utakmice, Olmo je u nedjelju protiv Girone, naoustio teren u 61. minuti, a zamijenio ga je Eric Garcia. Ovaj izostanak novi je udarac za trenera Hansija Flicka, koji je već ostao bez Frenkieja de Jonga, Gavija, Fermina Lopeza i Andreasa Christensena.