transferi u najavi

Osim Argentinca, Dinamo u siječnju dovodi i odličnog Nizozemca?

03.01.2022 u 22:21

Bionic
Reading

Prema informacijama koje dolaze iz Maksimirske 128, čini se da bi Dinamo ove zime mogao odraditi nekoliko ulaznih transfera, što inače nije praksa zagrebačkog kluba

Naime, s obzirom na to da Dinamo na polovini prvenstva nema garancija kako će na kraju stići do naslova, jer na vrhu tablice bodovno je izjednačen s Rijekom i Osijekom, dok Hajduk zaostaje tek pet bodova, jasno je da u Dinamu žele imati što jaču i konkurentniju momčad za proljetni dio sezone.

I tako se najavljuju dolasci igrača koji bi trebali odmah postati i pojačanja. Prvi među njima je Argentinac Martin Ojeda, a njegov dolazak je - navodno - gotova stvar.

Drugi o kojem su se raspisali inozemni mediji jest 23-godišnji Nizozemac, inače član mlade reprezentacije Oranja, a trenutno stoper Vitessea i zove se Danilho Raimundo Doekhi.

Dinamu bi problem mogao biti interes Napolija i Rangersa za spomenutog nogometaša, ali Modri se ne boje ući u utrku za njegov potpis, jer niti tri milijuna eura, kolika mu je tržišna vrijednost, nije toliko velik zalogaj za hrvatskog prvaka.

Doekhi je odigrao 14 utakmica za mlađe reprezentacije Nizozemske od čega je pet bilo za U21 reprezentaciju.

U omladinskim kategorijama je igrao za Excelsior i Ajax, a osim nizozemskog ima i državljanstvo Surinama, pa se pisalo da bi mogao zaigrati za ovu reprezentaciju iz Concacaf zone jer još uvijek čeka poziv u 'A' reprezentaciju Oranja.