nije u formi

Oštetio je Slaven Belupo pa odmah na početku sezone ekspresno završio na hlađenju

05.08.2024 u 18:34

Bionic
Reading

Sudac Zdenko Lovrić loše je odradio posao na utakmici 1. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Slaven Belupa (2:1). Sudačka komisija HNS-a objavila je kako je Lovrić pogriješio jer nije priznao gol 'farmaceuta' u završnici utakmice, pa je poslan na 'hlađenje'

Hrvatski nogometni savez je objavio raspored sudaca za 2. kolo SuperSport HNL-a, a jedna je odluka vrlo znakovita.

Podsjetimo, nešto ranije u ponedjeljak je Sudačka komisija Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s Bertrandom Layecom objavila analizu situacija iz 1. kola SuperSport HNL-a. Zaključak je kako je sudac Zdenko Lovrić na utakmici Hajduka i Slaven Belupa oštetio goste u 82. minuti kad im je poništio gol.

Poništeni gol Slavena na Poljudu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/Croatel

'Nakon što je sudac dosudio slobodni udarac, gostujući napadač upustio se u borbu za loptu s domaćim braničem na normalan način. Svoje je ruke na braničeva leđa stavio bez snage. Sudačka komisija očekuje da se ne dosudi prekršaj. S obzirom na to da je sudac zviždaljkom dao znak prije nego što je lopta ušla u vrata, VAR ne može intervenirati kako bi preporučio pregled snimke na terenu za igru (OFR). Očekivana odluka: Pogodak', stoji u analizi suđenja.

Sad je iz popisa sudaca za 2. kolo SuperSport HNL-a je jasno da će ga propustiti Zdenko Lovrić, koji je tako završio na hlađenju nakon što je očigledno oštetio Slaven Belupo protiv Hajduka.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Tako će 2. kolo SuperSport HNL-a otvoriti Šibenik i Slaven Belupo (petak, 9. kolovoza, 18.30 sati, MAXSport1, MAXtv), a sudit će Mateo Erceg iz Benkovca. I u subotu se igra samo jedna utakmica, Istra 1961 dočekuje Goricu (10. kolovoza, 21 sat, MAXSport1, MAXtv), a taj će susret suditi Ante Terzić iz Podstrane.

U nedjelju se igraju tri utakmice. Lokomotiva i Hajduk igraju u Kranjčevićevoj (18.30 sati, MAXSport1, MAXtv), a sudit će Dario Bel iz Osijeka. Susret između Varaždina i Rijeke (21 sat, MAXSport2, MAXtv) sudit će Tihomir Pejin, dok će derbi kola na Opus Areni između Osijeka i Dinama (21 sat, MAXSport1, MAXtv) suditi Duje Strukan iz Splita.

Standings provided by Sofascore